Ostin tuolin tietokoneelle. Se on ollut sen kokoinen hitti, että lapset riitelee, kuka siinä saa istua telkkua katsoessaan.

Komia on. Kinnarpsin tuoli monilla monituisilla herkuilla. Anestesiahoitsulla ennen käytössä ollut. Keinonahka vaan on hienoisesti kulunut ja värikään ei ihan lempparini ole. Mut hei, viis egeä! Kangaskauppaan siis mars, verhoilukangasta alle kahdellakympillä, pätkä kuminauhaa ja vot:

Kokonaishinta alle 25€ ja löytyy keinutuolia ja lukkoa ja jarrua ja tukea ja vipua ja hilavitkutinta.

Mut se tahtominen. Ehdin jo menettää toivoni vauvasta, jonka olisi niin kuulua syntyä jo kauan sitten. Sunnuntaina on laskettu päivä. Koska vauvan vanhemmat ovat urheilullisempia kuin me, jäi isoimmaksi ongelmaksi joukkueen valinta villapaitaan.

Novitan Woolia punaisena ja valkoisena, mustan kanssa piti turvautua Nalleen. 3½mm paksut puikot, paitsi joustimissa 3mm, lankaa kului yhteensä 101g. Jostain Novita-lehdestä otin mittoja ja silmukkamääriä, pitäisi olla n. 60cm kokoinen, mutta jos vanhat merkit Novitalta pitää paikkansa, tämä on suunnilleen 70cm. Ja melkein koko ajan neuloessa soi päässä Eppujen Tahdon sut... Koska tahdon, mä tahdon, mä tahdon vain sut, tahdon enemmän kuin koskaan olen ketään tahtonut...

Tuleva isi toivoi myös suomipipoa Veikko Hakulisen malliin. Koska en löytänyt ohjetta kuin aikuisen kokoon, jouduin soveltamaan ja en sitten uskaltanut kutistaa tarpeeksi. Ehkä kolmen vuoden päästä tämä on tulokkaalle sopiva, mutta sittenhän hän osaa jo hiihtääkin, eli ehkei tappio ollutkaan niin suuren suuri. 2½mm paksuin puikoin, mandarin petitiä ja sisua 45g yhteensä.