Myytinmurtajat testasivat neljännen kauden ekassa ohjelmassa, joka keskiviikkoiltana esitettiin, tuleeko ihminen oikeasti hulluksi, jos viettää aikansa neljän seinän sisällä vailla virikkeitä. Kyllä vain, mökkihöperyyden oireita ovat mm. loogisen ajattelukyvyn heikkeneminen ja runsas nukkuminen. Tunnistan oireita itsessäni. Tästä syystä olenkin onnellinen, kun sain tehtyä nämä:

1256494594_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Housut Ottobre 3/04 ja takki Ottobre 1/05, molemmat kokoa 122cm, vielä melko reilut jepelle. College on syyslomareissulla hankittua palalaarin satoa, lahkeessa ja takin rinnuksessa on Kunkut H&M:ltä. On niin kuin koko setti, kun ottaa mukaan aiemmin ommellun paidan.

Vaikka sinänsä on kiva ja hyvännäköinenkin asu, harmittaa nuo tikkaukset. Testasin kenno-ommelta, joka olisi näyttävä, jos ompelijana olisi joku kärsivällisempi ja pitkäpinnaisempi, voisi jopa sanoa maltillisempi henkilö. Kaasun painaminen ei nimittäin todellakaan tee etenkään siitä ompeleesta siistimpää.

Mutta eiköhän nämäkin jeppe päälleen kelpuuta. Mallina olo vain ei miellyttänyt lainkaan. 

Seuraavaksi pitäisi kai alkaa ihmetellä, mitä joulupaketteihin kätken. Tai pikemminkin tehdä asialle jotain ihmettelyn sijaan. Voisi sitä kai tehdä niitä pakettipussukoitakin, ettei tarvitsisi niin paljon miettiä joulupäivänä, mihin se kaikki paperi taas tungetaan.