Joskus taas on vähän vaikeampaa. Kulutin yli viikon yhden lapsen lapasiin ja sukkiin.

1297714854_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mustikka-nallea ja yksiväristä vihreää. 35g lapasiin ja 53g sukkiin. Jepelle, eli ehkä 31-32 kokoiseen jalkaan. 3mm paksuilla sukkapuikoilla.

Mutta se tuuri. Toissa viikolla eksyin kirjastossa vastoin tahtoani jälleen neulekirjaosastolle. Silmään sattui tuollainen kirja, jota selattuani totesin sen lainaavani. Ajattelin yhden tai kaksi mallia siitä kopioida odottamaan aikoja, jolloin lankavarastoni on kutistunut alle 7kiloiseksi. (Tein semmoisen lupauksen itselleni, että uutta lankaa en osta sitä ennen ja mitään lankaa ei ole niin paljoa varastossa, saisin itselleni villapaitaa tai takkia aikaan.) Kotona kirjaan paremmin tutustuessa totesin, että tämän haluan omaan kirjastooni saada. Netistä selailemalla sain tietooni että painos on kustantajalta loppuunmyyty ja sen saa (suomenkielisenä) vajaalla kolmellakympillä kotiin kannettuna. Päätin odotella tilipäivää.

Viikonloppuna olimme matkan päällä. Poikkesin eräässä Prismassa ja siellä kirjaosastolla. Kas, alahyllyllä, alelaputettuna istuu yksi (1!) kaunis neuleklassikko, hintaan 9,95€. Ei istunut sen pitempään.

Nyt pitäisi vielä saada aikaan se ihme, että neuloisin kerrankin jotain ohjeen mukaan!