Kuopiossa ostin takkikankaat. Tuumasin, ettei nää nyt ihan sitä ole, mitä hain ja haen kai jatkossakin, mutta parhaat mahdolliset tilanteessa, jossa oman mielenterveyden kannalta on pakollista päästä vanhasta talvitakista eroon. Kaupassa loisteputkien alla vakosametti oli hyvin kirkkaanpunainen. Nyt valmiina luonnonvalossa väri on kutakuinkin se, mitä hain, kirkkaan punainen hitusella pehmeää keltaista ja aavistus valkoista:
2168585.jpg
Tässä kuvassa meidän näytöllä on väri mielestäni lähempänä totuutta.

Kiitollinen olen runsaasti KappAhlille hyvän takin myymisestä aikoinaan. Useamman vuoden se hyvin palveli itse ja poiki kaavoina nyt jo kolmannen takin. Tällä kertaa tosin unohdin kankaita leikatessa, että kaavoissa on jo saumanvarat ja lisäsin ne. Onneksi, koska en myöskään muistanut huomioida vanun vaativan oman tilansa vuorilta. Vanua on kaksi kerrosta 80g/m2 vahvuista tikkivanuvuorta, hupussa vain yksi kerros, mukavan lämpöiselle tuntui käytössä näin muutamassa pakkasasteessa. Pitempi tämä on kuin edelliset lomlit, pysyy peffa paremmin lämmänä pakkasessa.

2168587.jpg
Käytössä, onnellisen omistajan yllä. Kuva on otettu alaviistoon, sen tähden mä näytän niin lyhyelle ja paksulle, eiköstä juu?