Hieman ennen lasten unille asettelemista ajattelin olla uhkarohkea ja leikata paitojen kappaleita valmiiksi odottamaan ompelua. Yleensä ottaenhan minulle on hyvin hankalaa edes ajatella, että alkaisin jonkun ompelutyön, jota en tekisi kerralla loppuun. Jos jokin jää kesken, se jää kesken todella pitkäksi aikaa.

Nyt kuitenkin ajattelin, että kun jeppe paitoja tarvitsee suht huutavasti, leikkaan valmiiksi ja ompelen sauman silloin toisen tällöin ja kas, meillä on valmis paita.

Vaan kun hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

1254080334_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paljon raitaa. Oranssi ja valkomusta-raidat ovat hilcon trikoota, sininen raita ja itikkatrikoo ovat palalaarilöytöjä. Kunkku ja Luigi löytyivät H&M:ltä. Kaava on Ottobren minimallistosta kokoa 116cm.

Sinisestä trikoosta en kyllä tee enää mitään muuta kuin yökkäreitä ja kalsareita. Raidat kiertää miten sattuu ja itse kangas letkuaa joka suuntaan. Mustavalkeasta Luigi-paidasta onnistuin örveltämään raidat kieroon, mutta jospa jeppe olisi sen verran vauhdikas käänteissään, ettei ihan niin silmään pistäisi. Luigi on silti lempparini, keltainen resori pääntiellä ja keltaiset tikkaukset hihoissa ja helmassa ovat piste iin päälle.

Valitettavasti tämä maksoi sen verran, ettei ne minun sukkani, joiden piti valmistua jo perjantaina puikoilta, ole edelleenkään valmiit.