Enhän minä malttanut pitää näppejäni erossa uudesta Nalle kukkakedosta. Harmillista oli se, että menin höppänä pohtimaan lankakaupan tädille, riittääkö yksi 100g kerä aikuisen naisen sukkiin, seurauksena oli kaksi kerää lankaa ostoksena, ja yksikin kerä riittää oikein mainiosti. Sukat itsessään tosin ovat täydellisyydestä seuraavat, mielestäni tosi nätit. Onneksi en ole niin iso lilan ystävä, joten nämä saavat mennä lahjaksi alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

1265642371_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lankana siis Nalle kukkaketo Orvokin värisenä, puikkoina 3mm paksut sukkapyöröt ja kokonaiskulutus 73g, toivottavasti sopivat semmoiseen nelikymppiseen siroon jalkaan.Tykästyin todella paljon tuohon 3o1n joustimeen, jota varren ja jalkateränkin päällisen neuloin. Antaa eloa sukalle aivan eri tavalla kuin pelkkä sileä jalkaterä eikä kuitenkaan menee liian tukkoiseksi. Jos sukan pinnassa on kovin kuvioita, palmikkoa tai muuta, ei ole kengässä mukava pitää, näin henk. koht. ajattelen. Toisaalta mitä paksumpi lanka, sitä paksummat muhkurat tulee palmikon kiertoihin, ohuella langalla saattaisi toimiakin. Ehkä se on joskus testattava ihan käytännössä.

Mielessä kyllä kävi näitä neuloessa, että jäljelle jääneestä reilusta kerästä voisi neuloa kuopuksen nukelle takin ja hatun, siinä koossa saattaisi vielä pysyä raidoitus oikean näköisenä. Mutta lankavarastoa ei tälläiset harhaostokset kyllä kutista.