Vaikkei näistä kyllä ole puoletkaan lomalla aikaan saatua...

444115.jpg


Alkajaisiksi tässä on ne ennen lomaa neulotut "pörrölapaset" ja loman aikana neulotut ihan tavalliset.
Pörrölapaset on muistaakseni vitosen puikoilla novitan palmasta ja woolista kimpassa neulotut, Ihan tavalliset on ylläri pylläri 7 veljestä nr 4 puikoilla.

Ennen lomaa valmistui jo Rymylle nämä:
444116.jpg
Kaikki on pul-taskuvaippoja, ulkopinnassa pul br ja sisällä polyestermokkaa ja sammakkovaipassa on pullin päällä vielä tuo sammakkoinen trikoo ihan vaan kun kangasta jäi potkareista ja bodysta ja se on niin kivan näköstä.

444117.jpg
Tässä on sitten loman aikana aikaan saadut vaipat ja imut. Takana pinoissa on 30kpl bambu-flanelli imuja, tein kuten edellisetkin, ompelin bambucollegen flanellin kanssa yhteen saumurilla ja tikkailin ompelukoneella, että pysyy suunnilleen sellaisena kuin pitää. Vasemmassa reunassa on pinossa 4kpl pul br:stä ommeltuja taskuja ja niiden päällä pupukuvioisesta pullista kaksi taskuvaippaa, kaikissa edelleen sisäpintana polyestermokkaa ja täyttöaukot takana. Oli muuten tuo kuviollinen pul sen verran sieltä ja poikittain ommeltavaa, että onneksi siitä kankaasta ei enää tule kuin yksi vaippa, jos sitäkään. Toisaalta, pääsinpähän kokeilemaan viimeiseltä sitä teflontarraa paininjalan pohjaan. Etualalla kuvassa on vielä 4 sisävaippaa, ulkopinta flanellista, sisäpinta polyestermokkaa ja välissä kaikissa vaipoissa kolme kerrosta Jyskin bambupyyhettä. Toivottavasti ne saa jollain sitten kuivaksikin.

Nyt en aio enempää tehdä ihan näitä pienimpiä vaippoja, koossa on siis 10 pul-taskuvaippaa, neljä sisävaippaa bambuimuilla ja kaksi huuto.netistä hankittua bummi SWW-kuorta, tietysti sammakkokuosilla ;) Pikkaisen isompiahan on jo myös 4 sisävaippaa ja 4 pul-taskua valmiina, ja sitä kokoa ompelen vielä lisää, ja uskoisin, että näitä isompia pystyy käyttämään aika pian, ellei jo aivan heti hätävarana. Mutta onneksi ei tarvitse enää noita bambu-flanelli-imuja ommella enempää, niitten leikkaaminen oli kaikkea muuta kuin miellyttävää minusta. Saa kyllä luvan riittää nuo 50 imua aika pitkään!