1255811657_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Itse asiassa hillitsin itseni aika hyvin. Ai pahus, tuosta kuvastahan puuttuu vielä H&M:ltä ostetut kangasmerkit! Noh, niitä ostin siis kaksi pakettia (6 merkkiä) Hello Kittyjä ja saman verran Autoja.

Pirtin kehräämöltä tarttui mukaan vain kaksi hahtuvakiekkoa, kolme euronpussia huovutusvillaa lasten neulahuovutettavaksi, kolme huovutusneulaa sekä 30m heijastinlankaa. Kirjoitan vain siksi, että pyörittelin käsissäni kaksiakin eri lankoja omaa villatakkia ajatellen, mutta kun edelleen, en pidä neuleita. Käytännössä minulle on olemassa se yksi villapaita, jonka vetäisen takin alle kylmänä päivänä ulkoillessa, sisällä pidän tuskin ikinä. Mutta kun se ajatus mallista on ihana...

Anttilassa en voinut vastustaa alekorin kutsua, mutta hillitsin hienosti, mukaan pääsi ainoastaan neljä kerää pinkkiä Biancaa. Eurokankaasta otin matkaani vakosametteja ja pätkän collegea, kaikki palalaareista. Alarivin vaaleansininen on se college, muut ovat sametteja leveämmillä tai kapeammilla vaoilla. Lapsille on siis luvassa sammarihousuja ja jepelle collegehuppari. Lisäksi ostin sieltä ompelulankoja, ne oli ne keltaiset, mitkä oli oikeasti vähissä! Aika tavaran kaupittelee, toivottavasti. Vetoketjuja varasin jo muutamat sametteihin sopiviksi, saan valmista kerralla, vaikka iskisi inspis sunnuntainakin.

Sokerina pohjalla, helmenä sialle, viimeisenä vaan ei vähimmäisenä nuo pönikät. Amerikan tuliaisina räjähdeainetestattua Kool-Aid -juomajauhetta reilu puoli kiloa per purkki.

Sehän se itse asiassa oli se ongelma siellä kehräämöllä, että haluanko värjätä itse vai ostanko valmiin väriset langat. Muuten, ongelmasta puheen ollen, se lanka, mitä kerroin hinkuneeni pitemmästi. Kävin ihan paikan päällä katsomassa ja olin jo antanut itselleni luvan sen ostoon. Sen väri olikin ihan jotain muuta kuin olin kuvitellut!

Autossa annoin jälleen puikoillekin kyytiä:

1255811666_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Miehelle kerran kymmenessä vuodessa uudet lapaset, kaksin kertaista seiskaveikkaa 125g ja aseena 4mm sukkapuikot. Olen jopa kahdet lapaset miehelleni neulonut, ensimmäiset ensimmäisenä seurustelutalvena ja toiset ehkä jopa viitisen vuotta sitten, ja toisia ei oikeastaan voi edes laskea, koska ne ovat huopasesta tehdyt jättilapaset. Niiden käyttötarkoitus on olla päällimmäisenä kaikkien muiden lapasten päällä pyöräillessä, kun pakkanen on kovin napakka.