2114468.jpg
Nämä on lähdössä matkaan, kunhan pesun ja lanoliinituksen jäljiltä kuivavat. Yksivärinen taskuvaippa br-pullista ja coolmaxista, raidallinen sisätaskuvaippa Hilcon velourista, coolmaxista ja välikerros bambucollegesta, molemmat edelleen sillä omalla muokkaillulla kaavallani. Taittoimuina sisällä flanellista ja bambu-puuvilla-collegesta (70%/30%, samaa kuin sisätaskun välikerros) saumuroidut suorakaiteet tikkauksin, kummassakin vaipassa kaksi niitä. Villikset Pirtin kehräämön hahtuvasta, villapöpien ohjeella kokoa 1. Unohtui puntaroida ennen pesua ja lanoliinitusta. Näihinkin tein lisäkorotukset peffan puolelle, kuten rotina-pöksyihin, tällä kertaa tosin vain kolmesti.

Kun nyt kerran läksin, ompelin koko mokomat pul-kankaat kerralla pois. En kovin tykkää sitä ommella, jos ei neulaa muista tai älyä vaihtaa parin vaipan välein, hajoaa ennen pitkää koko ompelukone. Joten siis kerralla kaikki pul-kankaat pois ompelupöydältäni:2114469.jpg
Oikealta lähtien kolme samanlaista taskuvaippaa kuin yllä, keskellä kaksi taskuvaippaa 2mil pulista ja vasemmassa reunassa sisävaippa, sammakkoflanellista, sisäpintana tässäkin coolmax ja välissä 4 kerrosta bambu-puuvilla-collegea.