1236029017_sukkikset.JPG

Se on niin kiva neuloa, kun ei itsekään tiedä, mitä neuleesta valmiina tulee. Tällä kertaa tuli sukkahousut ajatuksella, että on talvella on kiva olla villaiset sukkikset viileillä lattioilla pienen ihmisen leikkiessä.

Lankana on Fleece Artistin BFL Socksia 93g, 2½ puikoilla neuloen, tällä hetkellä sukkikset on suunnilleen kokoa 86-90cm, hieman isohkot, mutta käyttökelpoiset 80cm pitkälle kuopukselle.

Hämmentävää ja toivottavasti toimivaa tässä on se, että vyötteessä lukee 80% Superwash Blue Face Leicester, 20% nylon ja machine washable, mutta vyötteeseen on myös käsin kirjoitettu huopuu koneessa käsinpesu. Kun en itse ole lankaa ostanut, vaan vaihtokaupasta saanut, on hankala päättää, uskoako valmistajan kaksinkertaista painettua sanaa konepestävyydestä vai käsinkirjoitettua, luultavasti käyttäjäkokemukseen perustuvaa infoa. Koska olen laiska äiti enkä juuri harrasta nyrkkipyykkiä, otan riskin ja heitän sukkikset koneeseen, jos kutistuu kovin, on nukelle lämmikettä, jos ei kutistu liiaksi, niin tää toimi käytännössäkin.

 

EDIT* Ei ainakaan ekassa pesussa mennyt miksikään, katsellaan, miten pitkällä tähtäimellä.