Äitini tykästyi myös Loml-takkiini, pyysi tekemään itselleen talvitakkia samalla mallilla. Kankaat leikattuani taittelin ostoskassia kaappiin ja sieltä putosi kuitit ja pesuohjeet yms. Sen jälkeen olikin ihana ommella, kun lappusessa luki Dolce & Gabbana. Päässä hokee vuoronperään Dolce & Gabbana... Se on vaan kangasta... Dolce & Gabbana... Leikatessani vielä ajattelin, että korjaan sitten omaan takkini ne ongelmat, joita tässä tulee, että tämä takki on oikeastaan sellainen harjoituskappale.

JUMATSUKKA nainen! Harjoittelet Dolce & Gabbanan kankailla!

Lohdulltuksena yritin ajatella, ettei äitini todellakaan ole kangasta valinnut valmistajan vuoksi, vaan koska piti kankaasta. Mikä vaan lisäsi paineita, koska jos menee metsään, ei mene pieleen ainoastaan Dolce & Gabbanan kangas vaan myös just se kangas, josta äitini haluaa takkinsa.

2031227.jpg
IRL takki on tummempi. Kerrankin ajattelin oikein pihalla luonnonvalossa kuvata, että tulee parempi kuva. Päh. Kaulukset on heivattu hiiteen ja huppu sen sijaan on kiinteä. Taskuista tykkään paljon, ne on tuollaiset paikkataskut vuorikankaineen kaikkineen. Kiusaus olisi suuri ilmoittaa äidilleni, et meni pieleen, ei tätä voi käyttää ja pitäisinkin itse. Nappilista on tähänkin suunniteltu, mutta kun takki oli tässä vaiheessa, totesin, että napit eivät sovi samaan takkiin näiden taskujen kanssa. Tehköön äiti valintansa ja listäköön listan jos tahtoo.