Jos olisin älynnyt, että elämme kuunvaihdetta, olisin postannut näitä erillään, mutta saahan nämä tästäkin tilastoitua eri kuukausille.

Äitini kanssa alkukesästä tilasimme Kangaroolta lankoja, joukossa kolme kerää Kaffe Fassettin suunnittelemaa Regia Design Line Exoticia. Nyt nekin vihdoin pääsivät puikoille.

1254645905_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Suurimmat ja pienimmät, easter-väriset kuuluvat syyskuun saldoon, niihin kului lankaa 66g ja 26g, isot ovat ehkä 40 numeroa, toivottavasti hieman kutistuvat pesussa, pienet toivottavasti 22-23 jalkaan sopivat, menisivät kuopukselle hetken pitempään.

Keskimmäiset esikoisen sukat ovat väriä zany, kulutusta 46g ja jalan koko suunnilleen 35.

Kaikki neuloin 2½ puikoilla, isot sukkapyöröillä ja lasten sukat perinteisillä sukkapuikoilla. Lasten sukat ovat muutenkin perinteisemmät, neulottu nilkasta kärkeen kun taas isoimmat aloin kärjistä ja päätin sukan suuhun. Lankaa ei jäänyt oikeastaan yhtään jäljelle 3 50g kerästä, melko pitkiä pätkiä piti kyllä ottaa välistä välillä raitojen satuttamiseksi yksiin.

 

Pst. Väliaika tietona, syyskuun loppuun mennessä lankaa on kulunut puikoilla tai koukuilla 5kg 666g, keskimäärin noin 630g kuussa. Huhtikuun alussahan lankaa oli varastoissani reilu 10kg, mutta en ole seurannut, kuinka paljon olen ostanut uutta. Innolla odotan, että pääsen taas puntaroimaan! Ajattelin tosin säästää sen sitten seuraavan vuoden puolelle.