Tosin tekemistä oli tänä pääsiäisenä kiitettävästi, mutta ehdin hyvin omistautua käsitöillekin. Aletaanpa vaikka kankaisista:

1400670.jpg
Sepu sai collegehupparin aikaa sitten Eurokankaan palalaarista ostetusta collegesta ja somistekankaaksi ja resoreihin käytin Ottobren trikoota, kaava on Ottobre 4/07 lehdestä ja kokona 104cm.

1400672.jpg
Eke sai pitkähihaisen samasta Ottobren trikoosta, jonka jämiä käytin Sepun huppariin. 134cm kokoisen paidan ohje Ottobre 1/08 lehdestä mukaillen, hihat on täyspitkät ja parin sentin päässä hihansuusta on framilon-kuminauha kolmipistesiksakilla ommeltuna, ohjeessa hihat on 3/4-pitkät ja hihansuissa on halkiot ja solmimisnauhat.

1405904.jpg
Venkun velourpuvun kankaat on Eurokankaasta, mahtava valikoima toisiinsa sävyttyviä kuvio-, raita- ja yksiväriveloureita oli Oulussa tarjolla. Ihan valmis ei puku ole vielä,  hupparin etuhalkiosta puuttuu nepparit, koska a) minulla ei ole kuin liian vaaleanpunaisia ja b) niitäkään ei ole kuin yksi. Onneksi puku on sen verran reilu (86cm ja sellaiseksikin isohko), että neppareiden hankinnalla ei tulipalohoppu ole vielä pitkään aikaan.