784157.jpg

Harmitti, näitä söpöyksiä en voinut esitellä heti valmistuttuaan, nämä kun paljastavat sikiön sukupuolen aika tarkkaan. Mielenkiintoista muuten, kaikki ääneen lausutut veikkaukset rymyn sukupuolesta olivat poikkeuksetta väärin! Vihreä pallomekko on tehty ottobren kaavalla samoin kuin kukallinen trikooliivimekko ja pulleropöksyt. Marilta otin ohjeen Ragdoll-hattuun, tosin vaihdoin langan ja sen myötä meni silmukoiden määrätkin vähän uusiksi. Novita-lehdestä löytyi silmukoiden määrät neuletakkiin, mutta kuviointi on ihan omasta päästä, neuleet on siis Novitan Tennesseetä.

784163.jpg

Samasta langasta virkkasin tämän reikätakin, alunperin sen piti valmistua Simon ja Kaisan häihin, mutta into loppui viime metreillä, eikä tätä sitten kastaessakaan tarvinnut, mutta tulipahan tehtyä

Tänään sain tehtyä pari uutta vaippaa:
784161.jpg
Sille minkä mahda, nämä on ne meille sopivat vaipat. Ulkopuoli pullia ja sisäpinta polyestermokkaa ja takana täyttöaukko. Nähtäväksi jää, kestääkö nuo kukkaset kiinni pelkän silitys-liimauksen voimin vai lähtevätkö pesussa irti. Ediittori iskee, kyllä kukkaset piti ekan pesun jälkeen pistellä parilla pistolla kiinni, ei pelkkä liimaus riittänyt.