1234285706_lettipipo10.2.2009.JPG

Esikoiselle tämä ei onneksi kelvannut, hänellä kun on jo palmikkopipo. Kakkonen sen olisi halunnut, vaan kun oli aavistuksen pieni. Kuopuksen päähän se passasi hyvin, vaan kun pikkujeppe tuli kerhosta, oli kolmas halukas pipon omistaja läsnä.

Kakkoselle neuloin vauva-aikana samalla idealla pienemmän, harmaan ja erilaisella letityksellä. Se pipo puolestaan oli varastanut ideansa silloisen naapurin tytön piposta. Tämä yksilö puolestaan alkoi syntymänsä kaulurinani, neuloin epähuomiossa liian pitkään suoraan, kun olisi jo pitänyt alkaa lisätä silmukoita. En viitsinyt purkaa, joten koko palmikkoneule jäi olkkarin pöydälle kangaskasojen ja lasten piirustusten sekaan ufoutumaan. Onneksi ei kovin pitkäksi aikaa, minulla nimittäin oli (ja on yhä) karpalo-sukkien jälkeen ongelma; ei ole lankaa niihin sukkiin, joihin on mitat ja niihin sukkiin, joihin on langat, ei ole mittoja. (Onneksi tätä ongelmaa ratkaisee alla oleva postaus aika hyvin.) Joka tapauksessa neulehimossani kaivoin pöydältä ufon ja päätin tekaista nallukan.

Seiska veikkaa tähän kului tupsuineen päivineen 81g, en muista enää, millä väreillä tämä on koolattu. Veikkaisin strawberryna ja orangen sekoitusta. Pyöröpuikot kokoa 4.

1234285714_lettipipoulkona10.2.2009.JPG