1750799.jpg
Kolmosen puikot, 2½kerää mansikka-appelsiinikoolattua Novita Woolia, joltisesti täytevanua ja kaksi nappia. Ohje Suuresta käsityölehdestä 1/2008, näillä syntyi Reban tiikerikissa Misu. Lankanahan lehden ohjeessa ei tosiaankaan ollut Wool, mutta hyvälle näyttää näinkin. Äitini kanssa tein kirpparilöytöjä, tämän vuoden Suuria käsityölehtiä kaksi euroa kipale, niitä kaksi tarttui mukaan jo ihan kissaohjeiden vuoksi. Äitini nimittäin osti niitä ohjeen mukaisia lankoja ja koska ne piti tilata kauempaa, niitä oli pakko ostaa se kymmenen kerän tukkupaketti. Kolmesta (eri värit) tukkupaketista saa aikas monta kissaa, yhdellä ja samalla ohjeella voisi käydä pitkäveteiseksi viidennen kissan kohdalla.

Kissat ei nyt kuitenkaan jaksa huvittaa, on sen verran jatkuvaa ohjeen kyttäystä, että kaipaisin jotain enemmän töllöä tuijoteltaessa neulottavaa. Valinnan vaikeudessa päädyin välipalana pieniin punaisiin sukkiin:
1750804.jpg
Lankana alunperin aniliininpunainen, appelsiinilla koolattu seiskaveikka, puikot 3½, lankaa kului 27g.

Tällä hetkellä tekisi mieli värjätä lankoja oikein urakalla. Sain nimittäin ihanan pussukan San Franciscon tuliaisia, paljon uusia värejä. Vielä kun sattui taas tuo paikallisen kolme kerää seiskaveikkaa kympillä -tyrkytysviikko, niin on sekä langat että Kool-Aidit. Ongelmana on se, että laatikot tursuaa jo vanhoja värjättyjä lankoja, jotka olisi tarkoitus saada neulottua jossain vaiheessa. Jotenkin tuntuu niin kierolle neuloa pipoja ja lapasia ja sukkia keskellä kesää. Jotain kuitenkin puikoille otan seuraavaksi, vaihtoehtoina olisi useampi raitalanka sukiksi tai lapasiksi muksuille, huovutettu hattu ja lapaset itselle, villahousuja Venkulle, sammakkoinen villapaita itselle ja niitä kissoja.