Aamusta kun alkaa, niin saattaa puolen yön jälkeen malttaa mennä nukkumaan ;)

404512.jpg

Näistä alettiin aamulla, Rymy-Eikan ekat tsi-vaipat. Ulkopintaan laitoin flanellin, valkoisiin painoin itse kangasvärillä sammakot pyllyä somistamaan, väliin sammakkovaippoihin 4 kerrosta, kuviollisiin  3 kerrosta bambupyyhettä (70% bambua, 30% puuvillaa) ja sisäpintaa ihoa vasten polyestermokkaa. Toivottavasti riittäisivät edes alkuun yökäyttöön, sitä ajatellen ainakin nämä ompelin. Päälliseksi tarvitsee siis vielä kuoren, yhdet sammakko-bummikset olen jo huuto.netistä hankkinut näiden kaveriksi.

404513.jpg

Näillä sitten jatkettiin, vasemman puoleisimman kietaisubodyn ompelin tänään, muut on aiemmin jo valmistuneita, mutta saivat nepparit vasta nyt. Erityisen tyytyväinen olen sammakkoisiin potkareihin ja bodyyn (onneksi ei ole huomattavissa missään tätä intoani sammakoihin =D ) Tänään ommeltu kukkabodykin on kyllä kiva, vaikkei onnistunutkaan niin hyvin kuin sammakkoasu. Etenkin kuosi on niin ihanan retro!

Ja kun näissä ei ollut vielä tarpeeksi, neuloin eilisillan villasukalle parin, nyt on Sepulla villasukat samaa sarjaa kuin housut ja paita.