Hämmennyksekseni havaitsin jo aika päivää sitten kaikkien lapasteni mystisesti ryhtyneen parittomiksi. Onneksi on ollut leutoa, ei ole sormet palelleet odotellessa lomaa ja aikaa neuloa itselle.

1325174707_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hämmentävää oli sekin, että etsin oikeaa ajatusta ja mallia ja ideaa melkein viikon, neuloakseni vauhtiin päästyäni melkein parin päivässä. Vielä hämmentävämpää on se, että tein kerrankin jotain ohjeen mukaan. Ainakin melkein.

Vihreät lapaset ovat omaan käteen, malli Eugenia´s mittens, painoa 83g

Seuraavana neuloin ensimmäiset Kanukki-lapaset, valkoisella pohjalla punaiset lehdet. Idea ja malli lehteen täältä, jonne päädyin ravelryn kautta. Toiset lapaset piti neuloa, kun esikoinen tahtoi kaa Kanukki-lapat ja omaan käteen tuntui langan päättelyt vähän ikäville. Esikoinen saa siis valkopohjaiset, itselleni otan kokopunaiset valkoisilla lehdillä. Molempiin kului lankaa 70g.

Yhtä lastani vaivaa krooninen käsinepula. Hänelle neuloin mustat lapaset, joiden kämmenselkään tein ihan itse omasta päästä Chaot, tai siis Chaohan on siis hahmo Sonicista, mutta missään ei siis ollut valmista mallia, minkä mukaan Chaoa olisi voinut tehdä. Näihin kului lankaa 47g. Lähiotos Chaosta:

1325174698_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuviot tein silmukoita jäljittelemällä, tekniikka, josta en ole niin perustanut aiemmin. Hämmentävää on myöskin siis se, että osaan ja saan siten tehtyä ihan hyvää jälkeä. Itse asiassa jopa pidän tekniikasta. Hämmentävää on siis ollut tämä joulun aika.

Kaikissa lapasissa lankana on seistemän veljestä ja puikon paksuus on ollut 3½mm.