Koittakaa sietää, ei näitä vaippapostauksia enää montaa tule, ei ainakaan omaan käyttöön tulevien vaippojen takia. Max. seitsemän vaippaa Venkulle enää, lupaan sormet ristissä.
1817538.jpg
Tämän päivän mittaan tuli kuin vahingossa tehtyä nämä. Harmillista, että nyt kun alkaa sujua vauhdilla vaippojen teko, ei niitä enää kovin kummoisesti tarvita.

Samalla kaavallani taas kerran tein, punainen ja sininen trikoo on molemmat Eurokankaasta, punainen on Nanson. Vihreä ja kelta-oranssi-oliivi on Myllymuksuilta. Välissä tukevoittamassa ja perusimuna kerros bambucollaria ja sisäkankaana flanelli. Flanelli tuntuisi olevan se parhain sisäkangas Venkun pepulle, vähäisetkin satunnaiset vaippaihottumat ovat lähteneet, kun on vaihtunut vaipoissa materiaali. Polyestermokkaan verrattuna tarvitaan vaan pikkasen pitemmästi aikaa kuivumiseen. Tästä johtuen pitää ommella lisää imuja ja enemmän vaippoja kuin on aiemmin ollut, että on löysempi kiertotahti. Lisäksi pitää katsella, rupeaako käymään villiksien kanssa liian paksuksi paketiksi. Jos alkaa sille tuntua, täytynee ommella itse Pul-kuoria muutama tai ostaa niitä. Muutama kiekko hahtuvaa kyllä hihkuilee tahtovansa pöksyiksi, mutta toistaiseksi on vanhatkin pöksyt mahtuu ihan hyvin jalkaan.