Mukavassa lumituprakassa ajeltiin tänään kotiinpäin, ihan muutaman joululahjan annoin itselleni reissun päällä.

1261407453_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vasemman laidan kasa ei tarkkaan ottaen ole reissusta, vaan tilasin sen viikko sitten ma-ti-yönä ja torstaina hain postista. Suosittelen kyllä -iinu-a lämmöllä kaikille. Ainakin minä tulen extra hyvälle mielelle saadessani kangaspaketin. Koskapa kangas- tai lankapakettia voi hakea postista tulematta hyvälle mielelle, mutta -iinu-n paketit on niin ihanasti paketoitu ja päälle käsin kirjoiteltu ompelun ilo -toivotukset, että ne vaan on yksinkertaisesti ihania. Tällä kertaa tilasin tukikangasta, raidallista ja yksiväristä trikoota ja kukallista babycordia. Raitatrikoossa oli pieni tahra, jonka vuoksi sain pätkät kahta eri farbenmixin nauhaa. Nämä kankaat siis vasemmassa laidassa.

Seuraava rivi vasemmalta on Eurokankaan palalaareista, oranssia ja lilahtavaa collegea ja kuviollista trikoota, joka oli aivan pakko ottaa, kun olin juuri ostanut kekkoselle täydellisesti kankaaseen sopivat sukkikset H&M:ltä. Näistä kankaista siis tullee kekkoselle ja jepelle ainakin vaatetta. Lisäksi mukaan tarttui nippu pitsiä, mitä voi ripotella tarvittaessa barbien vaatteitten helmoihin.

Eurokankaan ostosten alapuolella on se, mitä itselleni jäi käteen Korunapin ostoksista. Red Heart Sport Socks Coloria kerä, sydännapit uuteen paitaan itselleni ja koristeelliset kulkuset, jos saisin aikaan ommella lapsille tonttulakit. Ne tosin eivät juuri kuvasta erotu. Samasta kaupasta kasasin melkein koko arvontavoittopaketin, josta nyt ei kuvaa ole, koska tavoilleni uskollisena en ottanut kameraa lomalle mukaan. Toivottavasti Anne pakettinsa kuvaa, kunhan sen saa.

Kirpparilta löysin ruskeakukallisen pussilakanan ja punaisen ihanan mekon, joka valitettavasti on tarkoitettu jollekin n. 170cm pitkälle ja 50kg painavalle, joten molemmista kirppariostoista valmistunee jotain ompelukoneelta joskus.

Jäljellä olisi vielä Pirtin kehräämö. Kassiin pomppi neljä vyyhtiä liukuvärjättyä hahtuvalankaa, toiset kaksi vihertäviä punaisia ja toisen kellertäviä punaisia. 8 vyyhtiä karstalankaa valkoisena ja kaksi tummanharmaana olisi tarkoitus muuntaa omaksi villatakiksi ja ihan testaamisen vuoksi otin myös vyyhdin sukkalankaa, joka muista langoista poiketen sisältää 15% nylonia, muuthan ovat täysvillaa.

Mulla on semmonen projekti nyt käynnissä, että yritän löytää sen täydellisen sukkalangan tai edes karsia pois ne huonot. Regian olen todennut jo hyväksi ja Fleece Artistin Trail Socksin, Regialla vaan ei ole kovin usein täysin minua miellyttäviä värejä ja Trail Socksit loppuu hetkessä kotimaisista kaupoista. Nyt siis testiin pääsee Red Heart ja Pirtin Kehräämö, jälkimmäisen aion itse värjätä ennen neulontaa.