Sepun isommat villahousut ja -paita valmistuivat viimein torstai-iltana.
400266.jpg
Sepu ei jostain syystä halunnut tulla kuvatuksi villiksissään alkuunkaan. Kuvassa muuten on päässä se samainen sammakkokypärämyssy, mikä päässä maattiin sairaalassa, ja villasukatkin olen aikoinaan Ekelle jo neulonut, joten Sepun vaatetuksen kuvassa näkyvästä osasta ainoastaan rukkaset eivät ole minun tekemät.

Eilen (16.2.) aloitin Ekelle sen kauan kaivatun ponchon vihdoin tekemään, äsken tuli valmista. Toivottavasti neiti tykkää synttärilahjastaan.
400267.jpg
Ja nyt Reba on sitten tietysti kärttämässä omaansa, mutta ehkä sen saatan jaksaa väsätä... Jossain välissä. Tuo Palma ei neulottavana tai virkattavana kuulu todellakaan suosikkilankoihini, kuten ei oikein muutkaan pörröiset, takkuuntuvat langat. Äitini kuitenkin lahjoitti useamman kerän tuota lilaa Palmaa, joten siitä ainakin toinen poncho valmistunee. Hyvälle tuntuisi myös ajatus neuloa jonkun tavallisen villalangan kanssa siitä lapasia tytöille, ja jonkun toisen langan kaverina se on siedettävämpää käsitelläkin. Kun vain kädet kestäisivät, en muista liiemmälti aiemmin kuivista käsistä kärsineeni, liekö pakkaset tämän vaivan aiheuttaneet.